Terugstuurbeleid

Restitutiebeleid

De medicijnen die wij aanbieden zijn over het algemeen hetzelfde als hun tegenhangers. Wij garanderen dat zij dezelfde chemische samenstelling en dezelfde therapeutische werking hebben.

Als u niet tevreden bent over het effect van onze medicijnen, neem dan contact met ons op en stel ons op de hoogte van het probleem. (Contact) Wij sturen het gevraagde retouradres en zodra onze klantendienst het geretourneerde product heeft ontvangen, starten wij de terugbetalingsprocedure.

Alvorens contact met ons op te nemen, dient u zich ervan te vergewissen dat u de juiste dosis van het product heeft ingenomen en de gebruiksaanwijzing heeft opgevolgd. Let op: vet voedsel en alcohol genuttigd voor inname van de tablet vertragen de werking.

Als het product niet op tijd wordt geleverd (levering duurt 10-17 dagen, er kan een extra 5 dagen vertraging zijn vanwege douane-inspectie), kunt u contact opnemen met onze klantenservice (Contact) en een terugbetaling aanvragen. In dat geval krijgt u het volledige bedrag dat eerder op uw creditcard is gestort, teruggestort. Het terugbetaling proces neemt gewoonlijk 5 tot 7 werkdagen in beslag, waarna de terugbetaling op uw bankrekening zal worden bijgeschreven.

0
    0
    Uw Mandje
    Uw mandje is leegTerug naar Winkel