Medische Disclaimer

ATTENTIE 

Deze website is uitsluitend bedoeld om basisinformatie te verstrekken. Belgie Pillen is een Indiase online apotheek, het is niet ontworpen of bedoeld om medisch advies, professionele diagnose, advies, behandeling diensten of vergoeding voor medische afspraken of behandeling te bieden. Wij streven ernaar onze klanten het product te leveren tegen een eerlijke prijs. Wij maken geen aanspraak op enige vorm van garantie van eigendom of impliciete garantie van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel, en zelfs sommige van onze functionarissen, directeuren, werknemers, agenten, leveranciers, dealers, sponsors, licentiehouders en dergelijke zullen geen garantie creƫren.

Deze site is een plaatselijke norm als het gaat om het aanbieden van goede gezondheidszorgdiensten op het internet. Wij hebben u de gecertificeerde faciliteit gegeven met inbegrip van het productiebedrijf, ze hebben een gekwalificeerde apotheker om u goede farmaceutische zorg te geven met de informatie die bij het product wordt geleverd.

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat de productinformatie correct is, maar soms kunnen fabrikanten hun ingrediƫntenlijsten wijzigen. Productverpakkingen en -materialen kunnen meer en/of andere informatie bevatten dan wat op onze website wordt getoond. Vertrouw daarom niet op de gepresenteerde informatie, maar lees altijd de informatie, waarschuwingen en instructies voordat u een product gebruikt of verbruikt. Als gevolg daarvan wordt deze informatie vaak in samengevatte of geaggregeerde vorm gepresenteerd.

Alle inhoud en informatie op deze site is niet bedoeld als medisch advies. Het is een uitwisseling van kennis en onderzoeksinformatie. Deze site moedigt u aan om uw eigen zorg beslissing te nemen op basis van uw gekwalificeerde zorgverlener. U moet uw arts raadplegen voordat u een product koopt. De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld als referentie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van artsen, apothekers of andere gediplomeerde beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg. De informatie en verklaringen over voedingssupplementen zijn niet beoordeeld door de Food and Drug Administration en zijn niet bedoeld om welke ziekte dan ook te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Bovendien zijn wij niet verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, inhoud of beschikbaarheid van informatie, zoals sites die linken naar of van de site van derden die niet aan ons gelieerd zijn. Wij raden u aan discreet te werk te gaan wanneer u op het internet surft om onze online diensten of die van een andere persoon te passeren of te gebruiken. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor de nauwkeurigheid, de naleving van het auteursrecht, de wettigheid of de goede zeden van materiaal dat op sites van derden wordt aangetroffen. Wij kunnen geen ononderbroken toegang tot deze website of de websites waarnaar hij verwijst, garanderen. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van verlies van gebruik van deze informatie. Alle links op deze website zijn uitsluitend bedoeld ter informatie en voor uw gemak. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor de gelinkte websites of de informatie die zich daarop bevindt. Een link is geen goedkeuring van een site, linkt niet naar een specifieke website of zelfs geen gebrek aan goedkeuring.

Deze website is niet verantwoordelijk voor enig advies, informatie, producten of diensten die u ontvangt via deze site. U stemt er uitdrukkelijk mee in dat uw gebruik van deze site op uw eigen risico is. Noch wij, noch een van onze filialen, werknemers, bestuursleden of medewerkers, agenten, derde content providers (“providers”), verkopers (“vendors”), sponsors (“sponsors”), licentiehouders (“licentiehouders”) ” en dergelijke (“partners” gecombineerd) garanderen dat de Website ononderbroken of foutloos zal zijn. Wij verstrekken geen of geven geen garantie met betrekking tot de resultaten die kunnen worden verkregen door het gebruik van deze Website, of met betrekking tot de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of tijdigheid van enige informatie, inhoud, diensten of goederen die via de Website worden verstrekt.

De geneesmiddelen die op onze website worden vermeld, zijn een alternatief of een vervanging voor het geneesmiddel dat door het bedrijf op de markt wordt gebracht. Het Amerikaanse generieke merk wordt alleen vermeld in de reclame voor het product ter kennis – of informatie – van potentiĆ«le klanten. Het mag niet worden opgevat of begrepen dat de site bedoeld is om reclame te maken voor het Amerikaanse geneesmiddel of dat de site op enigerlei wijze verbonden is of gelinkt is aan de fabrikanten of distributeurs van de Amerikaanse merken. Bovendien zijn de site en zijn eigenaars niet verantwoordelijk voor het gebruik of de werking van de geneesmiddelen die op de site worden vermeld.

Premiumx Drugs is niet van plan de Amerikaanse merknaam voor geneesmiddelen te gebruiken omdat de site geen Amerikaanse geneesmiddelen aan zijn potentiƫle klanten verkoopt. Het gaat veeleer om het delen van kennis en informatie die reeds openbaar is, en die geen verband houdt met het merk dat zij gebruiken voor geneesmiddelen van Amerikaanse merken.

Belgiepillen.com moedigt u aan om uw eigen behandelingsbeslissing te nemen op basis van uw eigen onderzoek en in samenwerking met uw gekwalificeerde en geregistreerde zorgverlener. U mag deze informatie niet gebruiken voor zelf diagnose of behandeling van een gezondheidsprobleem of ziekte. Neem onmiddellijk contact op met uw arts als u vermoedt dat u een medisch probleem hebt. Vermijd online consultaties en diagnoses. Gebruikers van deze site worden aangemoedigd hun zorgverlener te raadplegen alvorens beslissingen te nemen over hun gezondheid.

0
    0
    Uw Mandje
    Uw mandje is leegTerug naar Winkel