Impotentie Problemen? Injecties voor onmiddellijke seksuele kracht!

Injecties zijn een effectieve remedie tegen erectiestoornissen. Hoewel het idee om injecties in de geslachtsorganen te krijgen tot afwijzing leidt, overwinnen steeds meer mannen deze angst bij de gedachte dat zij de stijfheid van hun penis, en daarmee hun seksleven, kunnen terugwinnen.

Wat zijn intracutane injecties en hoe worden ze uitgevoerd?

Wanneer we het hebben over “penisinjecties”, bedoelen we een stof die alprostadil wordt genoemd en die in staat is de vaatverwijding en de bloedsomloop te bevorderen.

Eigenschappen van alprostadil

Alprostadil is verkrijgbaar als injectie of zetpil.

De urethrale zetpil, een soort balletje dat in de urine holte van de penis wordt ingebracht, wordt zo nodig vóór de geslachtsgemeenschap gebruikt. Intracutane alprostadil, een stof in poedervorm die in een injectiespuit wordt gemengd met de vloeistof die in de verpakking zit, mag niet vaker dan twee of drie keer per week worden gebruikt, met tussenpozen van ten minste één dag. Zetpillen worden ook niet meer dan twee keer per 24 uur aanbevolen.

Wat is het effect van intraveneuze injecties bij mannen?

Na korte tijd verhardt de fallus zich gedurende ongeveer dertig/zestig minuten, zonder dat zintuiglijke stimulatie nodig is, wat frustrerend kan zijn voor de partner, die het gevoel heeft dat hij “buitengesloten” wordt van het proces.

Gerelateerd artikel: Kopen generieke Viagra bij een online apotheek zonder recept

Maar ook al wordt de erectie kunstmatig tot stand gebracht door een chemische reactie na de injectie of de zetpil, toch is het gunstig om een klimaat van intimiteit te handhaven om geslachtsgemeenschap te bevorderen.

Wat moet ik doen na de injectie?

Als het medicijn is uitgewerkt, wordt de penis weer slap. Als het langer dan twee uur aanhoudt, kan er sprake zijn van priapisme en moet u onmiddellijk naar het consultatiebureau gaan.

Is het effectief bij het genezen van impotentie?

Laat je niet misleiden. De injecties zijn geen genezing, maar dienen slechts om het mannelijk voortplantingskanaal tijdelijk te verstijven.

Hoe betrouwbaar en veilig is injectie

Het moet altijd worden voorgeschreven door de arts, die op zijn beurt de doses en richtlijnen voorschrijft naar gelang van het type mannelijk profiel, en uitsluitend en alleen worden toegediend door een naar behoren geaccrediteerde verpleegkundige. Raadpleeg onmiddellijk een specialist als er een afwijking optreedt of als de penis zijn stijfheid na de injectie niet heeft verloren.

Komt iemand in aanmerking voor deze optie?

Intracaverneuze injecties mogen alleen worden gegeven in:

 • Ouderen die geen positieve resultaten hebben behaald met andere soorten behandeling.
 • Mannen die sporadisch en onregelmatig geslachtsgemeenschap hebben en geen reden zien om zich voor elke seksbeurt in te spuiten.

Injectables mogen niet worden toegediend als de afwijking wordt veroorzaakt door een veneus lek, aangezien injecties het doel niet zullen bereiken en alleen zullen leiden tot ongemak en frustratie. In plaats daarvan zou de beste optie een operatie zijn om een fallus prothese te implanteren, een optie waar steeds meer vraag naar is.

Risico’s, ongewenste effecten en voorzorgsmaatregelen

Alleen gekwalificeerde professionals kunnen dit soort therapie aanbevelen. Men moet zich ervan bewust zijn dat een chemische verbinding in het lichaam wordt gebracht, en als zodanig ongewenste effecten kan hebben.

De behandeling bestaat erin vóór elke seksuele ontmoeting in het lichaam van de fallus te prikken, hoewel moet worden opgemerkt dat de opeenhoping van prikken kan leiden tot verwonding, gevoelloosheid, plaatselijke verharding en weefselbeschadiging.

Aanverwant artikel: Kopen Levitra van bayer online apotheek in België tegen een goede prijs

Injectables moeten voortdurend worden toegediend, vóór elke geslachtsgemeenschap, aangezien het gebruik ervan niet “geneest”, en slechts een kortstondige remedie is wanneer andere opties niet de verwachte resultaten hebben opgeleverd. 

Het is raadzaam om medicatie te vermijden, tenzij het absoluut noodzakelijk is.

Een ander nadeel is dat intimiteit nogal kunstmatig wordt. Op het moment van “ter zake komen” zou men moeten onderbreken om zichzelf te injecteren, hetgeen afbreuk doet aan de spontaniteit.

Voorzorgsmaatregelen

Informeer de arts in de volgende gevallen:

 • allergie of intolerantie voor misoprostol, bimatoprost, latanoprost, travoprost, of andere geneesmiddelen.
 • bij inname van heparin, eetlustremmers, sinus aandoeningen, allergieën, 
 • als je genezing problemen hebt
 • Als u last heeft gehad van flauwvallen of black-outs
 • Als u regelmatig of af en toe last heeft van bloedingsstoornissen.

Vergeet tot slot niet dat het van essentieel belang is een uroloog te raadplegen voor het meest geschikte advies alvorens een therapie voor erectiestoornissen te starten.

 • Auteur van het artikel

Stijn Verhagen
0
  0
  Uw Mandje
  Uw mandje is leegTerug naar Winkel