Xenical
Beoordeling 4.5 van 5 (3 Gebruiker reviews)

Kopen Xenical in België en Nederland

Zwaarlijvige mensen die proberen af te vallen, nemen vaak allerlei supplementen met een nog niet onderzocht werkingsmechanisme. In tegenstelling tot voedingssupplementen, is Xenical een medicijn dat klinisch is getest en waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het effectief is.

Onze online apotheek biedt aan Xenical te kopen zonder voorschrift. Het onbetwistbare voordeel van online bestellen is dat u het geneesmiddel tegen een betaalbare prijs kunt kopen met levering op het door u aangegeven adres. De kwaliteit en veiligheid van alle geneesmiddelen in de catalogus wordt bevestigd door certificaten van fabrikanten. De apotheker van de online apotheek zal u vertellen hoe u de kopen op de website kunt bestellen en betalen.

Xenical Generiek 120mg

Pakket Prijs Per Pill Sparen Bonus
120mg x 10 pillen
46.56
€ 4.66 € 0 - Kopen
120mg x 20 pillen
€ 93.16 / 56.16
€ 2.81 € 37 - Kopen
120mg x 30 pillen
€ 139.71 / 70.11
€ 2.34 € 69.6 - Kopen
120mg x 40 pillen
€ 186.31 / 86.31
€ 2.16 € 100 - Kopen
120mg x 50 pillen
€ 232.86 / 99.36
€ 1.99 € 133.5 - Kopen
120mg x 60 pillen
€ 279.56 / 113.36
€ 1.89 € 166.2 - Kopen
120mg x 90 pillen
€ 419.32 / 153.82
€ 1.71 € 265.5 - Kopen
120mg x 120 pillen
€ 558.86 / 188.06
€ 1.57 € 370.8 - Kopen
120mg x 150 pillen
€ 698.57 / 226.07
€ 1.51 € 472.5 + 10 pillen Kopen
120mg x 180 pillen
€ 839.24 / 265.04
€ 1.47 € 574.2 + 10 pillen Kopen
120mg x 270 pillen
€ 1257.65 / 385.55
€ 1.43 € 872.1 + 10 pillen Kopen
120mg x 360 pillen
€ 1679.21 / 516.41
€ 1.43 € 1162.8 + 20 pillen Kopen

Voorbeeld enveloppe
Uw bestelling wordt veilig verpakt en binnen 1 dag na ontvangst van betaling verzonden. Hier is hoe de verpakking eruit ziet (echte foto's van het verzonden artikel). Het pakje heeft de afmetingen en het uiterlijk van een normale brief (24x11x0,7 cm), en de inhoud is niet zichtbaar.

Leveringsmethoden
Express levering
Leveringstermijn
4-11 werkdagen
Prijs
€ 14.99
Tracking nummer zal beschikbaar zijn binnen 24 uur na ontvangst van betaling
Internationale levering
Bescherming en veiligheid
Onopvallende verpakking
Garantie van vertrouwelijkheid en anonimiteit
Levering van uw bestelling binnen 21 dagen
100% gegarandeerde levering

Aan wie wordt Xenical getoond?

Xenical capsules worden voorgeschreven aan mensen met obesitas of overgewicht. Voorwaarde voor de behandeling is dat het geneesmiddel wordt ingenomen met voldoende water en een matig caloriearme voeding.

Xenical wordt ook gebruikt bij de behandeling van patiënten met diabetes type 2 met overgewicht, wanneer zij gelijktijdig met antidiabetica-tabletten en insulin worden behandeld.

Xenical: wat zit er in het medicijn?

Xenical bevat het actieve ingrediënt Orlistat, dat verwijst naar lipase remmers, een enzym dat vet afbreekt in de maag en de dunne darm.

Xenical: werking mechanisme

Als gevolg van de therapeutische werking van Orlistat in capsules worden maag- en pancreassap-lipasen geïnactiveerd en verliezen triglyceriden hun vermogen om te worden afgebroken. Dit type vet wordt niet geabsorbeerd in het maag-darmstelsel, wat resulteert in een verminderde calorie-inname en een verminderd lichaamsgewicht.

De triglyceriden worden vervolgens met de faeces uit het spijsverteringskanaal verwijderd. Xenical verstoort de afbraak en absorptie van ongeveer 30% van de vetten die met voedsel meekomen. Als het menselijk lichaam energie nodig heeft, begint het de vetophopingen te gebruiken die er al zijn.

De resultaten van klinische proeven: wat moet ik weten als ik ze neem?

Meer dan 700 patiënten hebben deelgenomen aan klinische proeven met Orlistat. De studies, die 2 jaar hebben geduurd, hebben het therapeutische effect van de inname van Xenical bewegen. Voorts werd de volgende informatie onder de aandacht van de belangstellenden gebracht:

 1. Xenical is niet verslavend. Patiënten die capsules nemen om af te vallen, hoeven de dosis Orlistat niet te verhogen in verband met de ontwikkeling van een verslaving.
 2. Het middel tegen gewichtsverlies heeft alleen invloed op de absorptie van vetten, maar niet op het metabolisme van koolhydraten en eiwitten. Sommige patiënten geloven ten onrechte dat Xenical het mogelijk maakt om hun dieet en portiegrootte niet te controleren. Door zich te beperken tot vetten, consumeren mensen meer voedingsmiddelen die eiwitten en koolhydraten bevatten, wat leidt tot een aanzienlijk hogere calorie-inname. Deze voedingswijze doet het effect van Orlistat teniet en leidt niet tot gewichtsverlies.
 3. Vergeet niet dat het niet mogelijk is om de extra kilo’s die zich in de loop der jaren hebben opgehoopt, snel kwijt te raken. Xenical vermindert het gewicht geleidelijk, gewoonlijk met 0,5-4 kg in de loop van een maand.

Xenical: hoe obesitas te voorkomen en andere eigenschappen

Wanneer patiënten gedurende enkele maanden Orlistat nemen, verliezen zij gemiddeld 10% van hun gewicht. Stabiel gewichtsverlies voorkomt de ontwikkeling van pijnlijke aandoeningen die kunnen optreden bij plotselinge gewichtsschommelingen.

Obesitas heeft een negatief effect op de gezondheid en draagt bij tot diverse ziekten, stofwisselings- en endocriene stoornissen. Gewichtsverlies vermindert aanzienlijk de kans op het ontwikkelen van arteriële hypertensie, diabetes en atherosclerotische veranderingen in de bloedvaten.

Er is geconstateerd dat na behandeling met Orlistat de eetlust normaliseert en het gewichtsverlies niet terugkeert.

Hoe neem ik Xenical om af te vallen?

Voor de langdurige behandeling van patiënten met obesitas of overgewicht wordt aanbevolen Xenical te gebruiken volgens het volgende schema: de patiënt neemt 1 capsule (0,12 g) in tijdens alle hoofdmaaltijden. Orlistat kan tot 1 uur na het ontbijt, de lunch of het avondeten worden ingenomen.

Kinderen van 12 jaar en ouder en mensen die hypoglykemische geneesmiddelen (sulfonylureumderivaten, metformine of insuline) gebruiken, volgen een vergelijkbaar behandelingsschema.

Orlistat wordt ingenomen tijdens een caloriearm dieet. De essentie ervan is dat slechts 30% van de calorieën afkomstig is van plantaardige en dierlijke vetten. Het is verplicht om gedurende de dag hoofdmaaltijden te nuttigen (ontbijt, lunch en diner), waartussen de vereiste dagelijkse dosis voedingsstoffen wordt verdeeld.

Xenical mag niet worden ingenomen wanneer de maaltijd geen vette voedingsmiddelen bevat en wanneer een van de hoofdmaaltijden is overgeslagen.

Wat te doen in geval van een overdosis?

Aangezien de capsules rechtstreeks in het lumen van de dunne darm en de maag worden opgenomen, komt Orlistat niet in de bloedbaan terecht, waardoor de kans op overdosering wordt uitgesloten.

Hoe werkt Xenical samen met andere geneesmiddelen?

Orlistat in combinatie met anticoagulantia in tabletvorm (Warfarine enz.) heeft een negatief effect op het stollingssysteem. Xenical verlaagt de bloedspiegels van de volgende geneesmiddelen

 • vetoplosbare vitamine A, D en E;
 • immunosuppressive (Cyclosporine);
 • antiaritmica (Amiodarone).

Wanneer Orlistat wordt gecombineerd met geneesmiddelen voor de behandeling van epilepsie, kunnen toevallen optreden.

Bijwerkingen van het innemen van Orlistat

Patiënten die Orlistat gebruiken, kunnen klagen over vette afscheiding uit de anus, meer gas in de darmen, voortdurende ontlasting en een onvermogen om de stroom van ontlasting en gas onder controle te houden. Dit gebeurt meestal in de eerste drie maanden na het nemen van Xenical. Steatorroe (overmatige triglyceriden in de ontlasting) kan optreden.

In sommige gevallen, is de patiënt gestoord:

 • buikpijn en een opgeblazen gevoel;
 • diarree;
 • pijn tijdens de stoelgang.

Zeer zelden veroorzaakt Orlistat allergische bijwerkingen: huiduitslag, oedeem van Quincke, anafylactische shock.

Voor wie is Xenical gecontra-indiweed?

Mensen met cholestase en verminderde intestinale absorptie (chronische malabsorptie) mogen geen Xenical innemen. Bovendien is het geneesmiddel gecontra-indiceerd bij patiënten die allergisch zijn voor een van de bestanddelen van de capsule.

Xenical: het voorschrijven aan zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven

De effecten van Orlistat op zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven zijn niet beoordeeld, dus patiënten moeten Xenical vermijden tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.

Hoe Xenical thuis te bewaren

Xenical moet worden bewaard in een droge ruimte bij een temperatuur van niet meer dan +25°C.

Verantwoordelijkheid

De informatie in dit artikel is uitsluitend bedoeld als leidraad. Voordat u Xenical kopen zonder voorschrift bij de internetapotheek, is het aanbevolen om een gastro-enteroloog of een diëtist te raadplegen. Specialisten zullen de juiste dosering Orlistat voorschrijven en contra-indicaties voor het gebruik ervan uitsluiten.

 • Populaire producten
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
€ 2.85 per pil
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
€ 1.64 per pil
100mg
€ 5.19 per pil
 • Auteur van het artikel

Stijn Verhagen
0
  0
  Uw Mandje
  Uw mandje is leegTerug naar Winkel