Diëten en oefeningen om snel gewicht en volume te verliezen op een natuurlijke manier.

Helaas is het willen genieten van een bewonderenswaardige lichaamsbouw bij zowel vrouwen als mannen een onvermijdelijke wereldwijde tirannie. Op andere momenten is het streven naar een gezond gewicht puur welzijn. Niemand weet dus wat de beste diëten zijn om af te vallen of er gezond uit te zien, maar is het mogelijk om effectief af te vallen, zonder honger te lijden en met natuurlijke methoden? Natuurlijk is dat mogelijk!

Diëten om snel gewicht en volume te verliezen op een gezonde en evenwichtige manier.

De beste diëten zijn meer dan alleen maar training, het zijn echte afslankers. Het bouwt eetgewoonten op die goed zijn voor de stofwisseling en de anatomie:

 • Overdrijf niet en wees op uw hoede voor wonderdieet: wat u verliest aan gewicht, krijgt u weer terug als u deze recepten opgeeft.
 • Besteed 20 tot 30 minuten aan de hoofdmaaltijden. Kauw goed en drink niet te veel water tijdens het doorslikken.
 • Kies voor magere eiwitten om het aantal calorieën te beperken zonder dat het een slechte eetgewoonte wordt: eieren, gevogelte, mager rundvlees, zeevruchten, peulvruchten of tofu.
 • Volkoren voedingsmiddelen leveren vezels, ijzer en langzaam vrijkomende energie (koolhydraten).
 • Verzuip fruit en groenten. Een van de meest effectieve manieren om op natuurlijke wijze gewicht te verliezen is om tussendoortjes te vervangen door deze voedingsmiddelen.
 • Verwerkt voedsel, tot een minimum. Cakejes, koekjes, chips, suiker… Ze zijn de duivel!
 • Hoewel water drinken tijdens de maaltijd niet helpt, helpt het wel tussen de maaltijden door. Hydrateer zoveel mogelijk, want uitdroging veroorzaakt honger.
 • Naast een goed beheer van het voedsel dat u eet, is het goed om uw geest bezig te houden om voedsel weg te gooien als tijdverdrijf.

Oefeningen en tips om natuurlijk en snel af te vallen

Hier is een verzameling workouts die je kunt combineren in een workout plan om snel en natuurlijk gewicht te verliezen. 

Aanverwant artikel: Xenical (orlistat) pillen zonder recept tegen zeer goedkope prijs online

In werkelijkheid zijn dit geen trucs, maar oefeningen om af te vallen die iedereen thuis kan doen.

 • Yoga: draagt niet alleen bij tot een betere lichamelijke conditie, maar helpt ook om angst en andere mentale stoornissen te bestrijden. Dus als je niet weet wat je moet doen om het hunkeren naar yoga onder controle te houden, probeer yoga – je kunt zelfs een mobiele app downloaden om te leren hoe je dat gemakkelijk kunt doen!
 • Cardio: Een wekelijkse cardio workout plan helpt veel. Als je het in het begin te veel vindt, loop dan weg. U zult tijd hebben om te leren hoe u gewicht kunt verliezen door hard te lopen. Er bestaan nuttige boeken met aanbevelingen van deze aard.
 • Pilates: Als u gevaccineerd bent of in een regio woont waar weinig virussen voorkomen, probeer dan lid te worden van een sportschool waar pilates wordt gegeven. Het is heilzaam voor zwangere vrouwen. Het is ook gunstig tijdens de borstvoeding (borstvoeding bevordert het verlies van extra kilo’s), omdat het het mentale en fysieke herstel bevordert.

Dranken, shakes en kruidenthee: natuurlijke afslankdiëten voor mannen en vrouwen

Naast de dag doorbrengen met wandelen of in de sportschool, zijn er drankjes, shakes en infusies om een goed gewicht te behouden en zelfs gewicht te verliezen. Ze zijn nuttig voor vrouwen en mannen, tijdens de zwangerschap en de borstvoeding. Natuurlijk moet u altijd een deskundige raadplegen, evenals gespecialiseerde boeken om er zeker van te zijn dat u de juiste dingen doet.

 • Kokoswater Sap: calorierijk en rijk aan elektrolyten. Goed voor het zenuwstelsel.
 • Groene thee: het meest effectief als het koud is. Bevordert vetverlies door het metabolisme. Het is opgenomen in veel afslankrecepten.
 • Sla, kiwi en spinazie sap: Geweldige antioxidant drank voor snel gewichtsverlies. Het levert energie dankzij het hoge gehalte aan vitamine C en de groene pigmenten die in cyanobacteriën worden aangetroffen (chlorophyll).
 • Grapefruitsap: Samen met oefeningen om af te vallen, helpt grapefruitsap om overtollig vet te verbranden. Het is ook zeer zuinig.
 • Gemberthee: vernietigt opgehoopt vet op een natuurlijke en doeltreffende manier. Als u echter aan hoge bloeddruk lijdt, zult u het niet kunnen consumeren.
 • Veenbessensap: Zeer geschikt om infecties te bestrijden, maar ook voor een snel gewichts- en volumeverlies dieet. Maak het vloeibaar met water of magere melk.
 • Artisjok Water: goed voor het reinigen van de lever; verwijdert vet en gifstoffen, goed voor gewichtsverlies!
 • Komkommer-, citroen- en peterselie sap: Rijk aan vitamine B, foliumzuur, antioxidanten, omega-3 en vezels, is dit een super compleet snel afslankpreparaat. Drink het alleen niet langer dan tien dagen achter elkaar!
 • Selderij Soep met ananas: Met deze evenwichtige drank zult u gewicht verliezen en tegelijkertijd uw lichaam zuiveren. Je kunt er honing bij doen. Het moet afwisselend (om de dag) worden ingenomen.

Natuurlijke afslankpillen en supplementen om gewicht te verliezen zonder uithongering

Er zijn ook natuurlijke afslankpillen. Om spierverlies te voorkomen, moet het gewichtsverlies bestaan uit een evenwichtig dieet met voldoende proteïnen, alsmede tijd die wordt besteed aan zwemmen of andere lichaamsbeweging. Hieronder volgen enkele natuurlijke alternatieven:

 • Glucomannan: wordt gemaakt uit de celwanden van bepaalde planten en verhoogt het verzadigingsgevoel.
 • Chitosan: wordt verkregen uit de vezels die aanwezig zijn in het skelet van schelpdieren. Het verhoogt het gevoel van verzadiging en vermindert de vetopname.
 • Goji-bessen: Ze worden gemaakt van Goji-bessen. Deze capsules hebben een antioxiderende en ontstekingsremmende werking.

Het is mogelijk om thuis op natuurlijke en effectieve wijze af te vallen zonder spierverlies.

Zoals u hebt gezien, is het mogelijk om doeltreffend vet te verliezen zonder gebruik te maken van chemische stoffen of ingewikkelde diëten. Zwemmen of andere oefeningen, zoals hardlopen, en dit combineren met een evenwichtige voeding, dan heb je alles voor elkaar. Als je je nog steeds verloren voelt, kun je jezelf helpen met een app of zelfs een van Allen Carr’s beroemde publicaties. Geef niet op!

 • Auteur van het artikel

Stijn Verhagen
0
  0
  Uw Mandje
  Uw mandje is leegTerug naar Winkel